Hyundai odhaluje další detaily modelu Staria

Tagy:  Hyundai, model Staria, Staria, PBV, Purpose Built Vehicle,

Sponzorované odkazy:

Hyundai odhaluje další detaily modelu Staria

Společnost Hyundai Motor Company odhalila další designové prvky nové modelové řady víceúčelových vozů MPV (Multi-Purpose Vehicle) s označením Staria před její digitální světovou premiérou, která se uskuteční v průběhu první poloviny roku 2021.

Model Staria je koncipovaný pro rodiny i podnikání a cestováním s ním bude příjemnější a produktivnější. Model přináší první prostorové inovace, s nimiž se počítá u vozidel pro speciální účely PBV (Purpose Built Vehicle) v éře budoucí mobility.

Interiér

Celkový vzhled modelu Staria vznikal „zevnitř ven“. U tohoto nového způsobu vytváření designu pro budoucí mobilitu začíná designový proces návrhem interiéru, od něhož se následně odvíjí exteriér.

Exteriér připomíná kosmickou loď

Exteriér modelu Staria se vyznačuje futuristickou, čistou a aerodynamickou siluetou, definovanou ladnými křivkami sahajícími od přídě až k zádi. Inspirací byl pohled z vesmíru na světlo, obklopující horizont Země při východu Slunce. Jednoduchou příď modelu Staria zdobí horizontální světla pro denní svícení spolu s obrysovým světlem, které společně zabírají celou šířku vozidla. Odvážná je široká maska chladiče s mřížkou. Sofistikovaný a moderní vzhled je umocněn nízko uloženými světlomety po obou stranách masky chladiče.

Vůz má u všech částí přídě stejnou barvu karoserie, a velkoplošná panoramatická boční okna protažená více dolů zlepšují celkový výhled. Pocit prostornosti je inspirovaný korejským stylem hano. Záď má přitažlivé vertikální zadní svítilny a široké zadní okno. Zadní nárazník je umístěn velmi nízko pro snadnou manipulaci se zavazadly nebo nákladem.

Nabídka variant a konfigurací sedadel

Staria se bude nabízet ve verzích s různým uspořádáním 2 až 11 sedadel. Díky tomu je tento model vhodný pro rodiny i podnikání. Verze Staria Premium se bude dodávat v konfiguracích se 7, 9 nebo 11 sedadlya od ostatních variant se bude odlišovat exkluzivními stylistickými prvky a vylepšeným interiérem.

Digitální světová premiéra modelu Staria

Hyundai oficiálně představí model Staria v digitální světové premiéře v průběhu první poloviny roku 2021. Více informací o světové premiéře budou zveřejněny již brzy.

devítimístná verze

Zdroj foto: Hyundai

Článek Hyundai odhaluje další detaily modelu Staria byl publikován 30. března 2021 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Značky aut. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...