Výkup ojetých aut jako efektivní finanční injekce

Výkup ojetých aut jako efektivní finanční injekce

Pokud uvažujete nad koupí nového auta, ale dosud vlastníte to staré, určitě se budete zabývat otázkou, kam s ním? Možností se nabízí hned několik. Těmi jsou vypisování inzerátů na inzertních webech, prodej vozu v autobazaru nebo nechat si auto vykoupit za hotové. Poslední varianta vám ušetří řadu starostí a peníze dostanete okamžitě.

Jak to funguje?

Výkup ojetých aut vykoupí vozidla v jakémkoliv stavu a roku výroby. Velice rychle a snadno se tak zbavíte i vozu havarovaného nebo nepojízdného. Výkup je zaměřen nejen na osobní automobily, ale též na terénní, užitková a nákladní vozidla všech značek. A co je nejlepší zprávou, vše vyřídíte doslova od stolu, s autem nebudete muset nikam jezdit. Stačí na webu výkupce vyplnit jednoduchý formulář, do něho zadáte informace o vozidle a vaše kontaktní údaje. Pro co nejpřesnější odhad výkupní ceny se doporučuje přiložit také fotografie auta.

Co bude následovat?

Na základě odeslaného formuláře budete kontaktováni ohledně nabídky předběžné ceny za váš vůz. Budete-li s výkupní cenou souhlasit, do 24 hodin vás výkupce navštíví kdekoliv po ČR. Na základě fyzické prohlídky vozidla bude stanovena konečná cena. Jste-li s ní spokojeni, dostanete peníze v hotovosti na ruku. Celá tato záležitost nezabere více jak 30 minut s tím, že výkupce si vozidlo nejen odveze, ale též se postará o veškeré úkony související s převodem a odhlášením vozu.

Podle čeho je stanoven odhad ceny?

V prvé řadě se bere v potaz rok výroby a technický stav vozidla. Dále záleží na aktuální ceně vozu na trhu a kupní síle potencionálních kupců. Vlastníte-li vůz nižší a střední třídy, máte velmi vysoké šance vůz rychle a výhodně prodat. Obecně platí, že u těchto modelů je výkupní cena stanovena na 3/4 prodejní ceny. Méně atraktivní či specificky zaměřené vozy se vykupují zhruba za 2/3 prodejní ceny.

Článek Výkup ojetých aut jako efektivní finanční injekce byl publikován 27. března 2023 v 00.00 v rubrice Novinky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...