Nová Dacia Spring

Tagy:  Nová Dacia Spring

Sponzorované odkazy:

Nová Dacia Spring

Nová Dacia Spring zpřístupňuje elektromobilitu pro všechny a pro všechna užití. Vůz je totiž cenově dostupný, odolný, prostorný… a elektrický. Nový Spring je cool tichý městský vůz.

Spring se vzhledem SUV nabízí při jízdě po městě a v jeho blízkém okolí plynulou a tichou jízdy bez hluku motoru a dalších nepříjemných vibrací. Disponuje štědrým vnitřním prostorem pro 4 dospělé, má baterií o kapacitě 27,4 kWh, tudíž vám pomůže dosáhnout dojezdu až 230 km v kombinovaném cyklu WLTP a až 305 km v městském cyklu WLTP. To v průměru stačí až na 6 dní běžného využití vozu ve městě bez nutnosti nabíjet!

Nová Dacia Spring je k mání hned ve třech verzích

  • verze pro širokou veřejnost
  • verze Business pro firmy a účastníky sdílení automobilů
  • a od roku 2022 užitková verze Cargo s maximálním nákladovým prostorem

Dacia Spring pro veřejnost

Nová Dacia Spring, verze pro širokou veřejnost, je varianta, která zpřístupňuje elektromobilitu pro všechny. V případě včasného objednání v termínu od 20. března 2021 si můžete užívat svůj vůz již na podzim 2021.

A výhody včasného objednání?

Můžete patřit mezi první lidičky, kterým bylo vozidlo dodáno. Dále lze využít nabízenou možnost pro dobíjení skrz síť Plugsurfing, což je největší evropská dobíjecí síť s více než 220 000 dobíjecími místy. A také využít nabití na 2 000 km nabízené pro zákazníky verze Confort Plus.

Bussines verze

Dacia Spring Business je řešením pro firmy a flotily pro sdílení automobilů za bezkonkurenční ceny. K dispozici je od března 2021.

Cargo verze

Dacia Spring Cargo, to je pro změnu homologovaná užitková verze N1 Nového Springu, bez zadních sedadel a s objemem nákladového prostoru 1 100 litrů, ideální pro živnostníky a pro dodávky zboží konečnému zákazníkovi. K dispozici od roku 2022.

Dacia Spring na první i druhý pohled

Jste připraveni vyrazit do městské džungle? Vůz má dobrodružná vzhled, linie vyjadřující sílu, kompaktní rozměry, nový světelný podpis Dacia, střešní lišty, disky kol Flexwheel, zadní ochranný kryt podvozku a vyšší světlou výšku.

Malý, ale šikovný

Nový Spring je možná malý vůz, ale je také prostorný se 4 plnohodnotnými sedadly a modulárním interiérem. Nabídne nejlepší objem zavazadlového prostoru ve své kategorii (290 l) a v neposlední řadě sklopná zadní sedadla.

Hladká jízda

Dobré jízdní vlastnosti a snadné manévrování při každodenních jízdách nabízí vůz díky vybavení, jež je navrženo tak, aby poskytlo dostatek pohodlí na palubě vozu. Patří mezi ně multimediální systém Media Nav Evolution s vestavěnou navigací a funkcí zrcadlení obrazovky chytrého telefonu kompatibilní s Android Auto™ a Apple CarPlay™ a také Bluetooth®, 3,5” barevný displej řidiče, zadní parkovací asistent a zadní kamera, plně elektrický posilovač řízení, elektrické ovládání předních a zadních oken, dálkové zamykání vozu, klimatizace atd.

Dobíjejte svůj vůz doma!

S vaší Dacia Spring to nemůže to být snazší! Jednoduše nabijte váš Nový Spring doma z běžné domácí elektrické zásuvky nebo nainstalujte Wallbox pro rychlé nabíjení za 4 hodiny 30 minut. Nechcete ztrácet čas? S volitelným DC nabíjením dobijete na rychlonabíjecí stanici svou baterii až na 80 % za pouhých 50 minut.

Vzdálená správa vozu

Chcete předem připravit teplotu v kabině, zkontrolovat stav nabití baterie nebo spustit/ukončit nabíjení? Pomocí vaší mobilní aplikace MY Dacia můžete provádět vzdálenou správu vašeho dojezdu a dosáhnout ještě většího pohodlí.

Zdroj foto: Dacia

Článek Nová Dacia Spring byl publikován 23. března 2021 v 00.00 v rubrice Novinky, Auta, Značky aut a Informace. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...