Nový T-Roc Cabriolet

Tagy:  Nový kabriolet, Volkwagen, T-Roc Cabriolet

Sponzorované odkazy:

Nový T-Roc Cabriolet

Volkswagen přináší nový a svěží závan do segmentu SUV a na podzim představí ve světové premiéře nový T-Roc Cabriolet1. Otevřená varianta rozšíří paletu oblíbených crossoverů.

Nový Sport Utility Vehicle T-Roc Cabriolet bude oficiálně představen na mezinárodním autosalonu IAA ve Frankfurtu nad Mohanem, který se koná ve dnech** 12. až 22. září** 2019. Na trh bude pak nový model uveden na jaře 2020.

Nový T-Roc Cabriolet

Jako první otevřený kompaktní crossover nabízí atraktivní kombinaci výrazného, extrovertního designu, zvýšené polohy sedadel, která je pro SUV typická, vysoké flexibility a jedinečných zážitků z jízdy v kabrioletu.

Skládací střecha kabrioletu z tkaniny je klasická. T-Roc Cabriolet tím navazuje na tradice modelů Brouk a Golf. Sériově dodávaná skládací střecha se zcela automatickým ovládáním se otevře během devíti sekund. Střechu lze otevírat i zavírat také za jízdy v rychlosti až do 30 km/h. Skládací střecha z tkaniny se přitom odjišťuje a zajišťuje elektromechanicky.

Bezpečnost až do nejmenšího detailu

Cestující jsou v interiéru modelu T-Roc Cabriolet dobře chráněni, mimo jiné i díky výsuvným ochranným prvkům za zadními sedadly pro případ převrácení. Systém, použitý v modelu T-Roc, se po překročení definovaného příčného zrychlení nebo náklonu vozidla vysune během zlomku sekundy v blízkosti opěrek hlavy vzadu. K nejvyšší úrovni bezpečnosti modelu T-Roc Cabriolet přispívá navíc vyztužený rám čelního okna ve spojení s dalšími výztuhami skeletu karoserie.

Digitální kokpit

Kabriolet je trvale online díky nejnovější generaci informačních a zábavních systémů (MIB3), dodávaných na přání. Díky tomu mohou cestující využívat nové funkce a služby. Nový systém disponuje jednotkou pro připojení k internetu včetně integrované karty eSIM. Kabriolet je nepřetržitě připojen k internetu, jakmile jej řidič přihlásí do systému Volkswagen.

Informace jsou zobrazovány na displeji informačního a zábavního systému s úhlopříčkou až 8,0 palce. V kombinaci s digitálním panelem přístrojů Active Info Display na displeji s úhlopříčkou 11,7 palce, dodávaným na přání, vznikne tzv. „Digital Cockpit“, přístrojová deska s kompletně digitálními zobrazovacími systémy.

Výbavové linie Style a R-Line

  • Na výběr je výbavová linie Style a R-Line.
  • Výbavová linie Style se orientuje na design a individuální styl.
  • Výbavová linie R-Line je spíše sportovního charakteru a její součástí jsou exteriérové a interiérové pakety R-Line, nabízené na přání. Sporty design umocňují mimo jiné sériově dodávané mlhové světlomety, sportovně nastavený podvozek a progresivní řízení s posilovačem, závislým na rychlosti jízdy.

Dva hospodárné motory TSI

T-Roc Cabriolet s pohonem předních kol bude nabízen se dvěma hospodárnými zážehovými motory, přeplňovanými turbodmychadlem, o výkonu 85 kW/116 k nebo 110 kW/150 k. Tříválec 1,0 litru o výkonu 85 kW je sériově vybaven šestistupňovou přímo řazenou převodovkou, pro výkonnější čtyřválec 1,5 litru o výkonu 110 kW se navíc na přání dodává sedmistupňová dvouspojková převodovka.

Zdroj foto: Volkwagen

Článek Nový T-Roc Cabriolet byl publikován 31. srpna 2019 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...